ionimax®

Ez az ion polarizáló eszköz – ionimax – vízkezelésre javasolt eszköz, amely megakadályozza a vízkőképződést, segíti annak eltávolítását, és számos más előnnyel rendelkezik.

priemysel

Ipar

Az ionimax széleskörűen alkalmazható a gyakorlatban.

Predĺženie záruky

Vážený uživateľ a majiteľ zariadení IPP alebo ionimax. Radi by sme Vám ako výrobcovia ponúkli možnosť predlĺženia záruky tohto zariadenia z bežných 24 mesiacov na 5 rokov.

SÚŤAŽ: Vyhrajte svoj vlastný ionimax!

Stačí zodpovedať dve súťažné otázky a správne odpovede budú zaradené do žrebovania 1.6.2017.

Miért az ionimax?

A víz kezelésének egyedülálló rendszere felügyelet és karbantartás nélkül működik. Győződjön meg róla személyesen.

1vodny_kamen

Szabaduljon meg a vízkőtől

Szabaduljon meg a vízkőtől és a kemény víztől felesleges vegyszerek használata nélkül. Hasznosítsa a legfrissebb kutatási eredményeket és a víz ion polarizálását az ionimax segítségével.

Az ionimax egyedülálló vízkezelési rendszer, egy egyszerű “cső”, amely lebontja a vízkövet, vitalitást, egészséget, tisztaságot kölcsönöz a víznek, óvja a pénztárcáját, eszközeit, a természetet.

Ökológia

Az ökológia és a gazdaság kéz a kézben jár. Az ionimax segít megvédeni a természetet. Csökkenhet a műanyag vízpalackok és a palackozott víz, de a lágyítók vagy a háztartás tisztításához használt vegyszerek mennyisége is. Így óvjuk közösen környezetünket.

2ekologia
3zdravie_vitalita

Egészség és életerő

Gondoskodik családja egészségéről? Az ionimax a segítője lesz. A vízcsapból folyó és ion polarizálással kezelt víz számos, az egészség szempontjából hasznos tulajdonságot kap. Segít a bőr-, reumatikus, de emésztési problémáknál is, csökkenti a szervezet savasodását, és segít hatékonyabban kivezetni a szennyező anyagokat a szervezetből. Az ionimax jobb testi egyensúlyt teremt, ill. életerőt ad a szervezetnek. Serkenti a szervezetben végbemenő anyagcserét és a hidratálást, tehát fokozatosan több energiát, stabilitást és életerőt fog érezni magában.

Óvja a háztartási eszközöket

Nem lenne szabad, hogy a háztartásban mosáshoz, tisztításhoz, fűtéshez, stb. használt víz ásványianyag-tartalma túl magas legyen. Azt szeretnénk, hogy a víz lehetőleg lágyabb legyen, jobban óvja a berendezéseket, vezetékeket és eszközöket, amelyekben áramlik. Az emberi egészség szempontjából természetesen fontos a magasabb ásványianyag-tartalmú víz fogyasztása, tehát ebben az esetben a fordítottja igaz, a fogyasztásra használt víz inkább kemény legyen. Viszont hogyan elegyítsük ezt a két merőben eltérő igényt? Az ideális megoldás az ionimax víz ionizátor használata, amely nem a vezetékben áramló víz kémiai összetételét módosítja, hanem annak fizikális szerkezetét. Így lágy víz tulajdonságaival bíró kemény vizet kapunk, amely óvja a berendezéseket és az élő szervezeteket is.

chrani-spotrebice
zivotabudic

Életkeltő

Támogassa egészségét és életerejét az ionimax segítségével. Az ionizált víz javítja az anyagcserét, a tápanyagok felszívódását a szervezetben, valamint a mérgező anyagok szervezetből való kivezetését. A szervezet méregtelenítése egyszerűbben és hatékonyabban zajlik. Gyorsabb energia-felvételt fog érezni, és a vízcsapból folyó víz az ionizálásnak köszönhetően fokozatosan életkeltővé változik.

Spórolás

Az ionimax és az ionizált víz óvja a pénztárcáját is. Csökkentse a palackozott víz, mosószerek, tisztítószerek és lágyítók vásárlásával járó költségeit. Hosszabbítsa meg a háztartási eszközei és berendezései, mint pld. a mosógépek, vízforralók, vízvezetékek és vízcsapok, pezsgőfürdők vagy medencék élettartamát. Merjen „gazdaságos és környezetbarát“ lenni egyszerre.

6uspora

Tanúsítvány

certifikaty-two-eco

A Two ECO® és ionimax® márkanevek a Two ECO, s.r.o. korlátolt felelősségű társaság bejegyzett márkanevei. Számos tanúsítvány tulajdonosai vagyunk.

Články

Loading blog posts...

Čo o ionimax-e hovoria spokojní zákazníci?

[TEST_B id=600]

Čo o ionimax-e hovoria spokojní zákazníci?

Jana
z Lip. Mikuláša

Po namontovaní ionimax-u sa po troch mesiacoch ohrev vody v boileri skrátil zo štyroch hodín na dve a rýchlovarnú kanvicu, ktorú sme museli čistiť od usadenín dva krát do týždňa, za uplynulé tri mesiace stačilo raz. Super.

Tibor
zo Záhoria

Bývam na Záhorí, kde je veľmi tvrdá voda, tak som si na rodinný dom dal najprv namontovať magnetické zariadenie proti vodnému kameňu. Ale časom som videl najmä na teplej vode, že slabne prietok, takže kameň sa usádzal. Novému prístroju ionimax od firmy Two ECO som veľmi neveril, ale keď som dostal možnosť zadarmo si ho vyskúšať, pristal som na ponuku. Už po dvoch týždňoch prietok viditeľne zosilnel. Ionimax mám už vyše pol roka a som maximálne spokojný.

Amamou Jama

Érdekel

Hagyjuk meg kapcsolattartási adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot